kolmapäev, 13. september 2017

Laagri lugu

Ühel mõnusal augustikuu hommikul kogunesid MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde nooremad ja veidi vanemad liikmed Vanemuise parklasse, et võtta koos ette üks vahva seiklus Põlvamaale. Ees ootas kaks päeva tegevusi ja lusti täis lastelaagrit. Laager toimus sellel aastal Mammaste Tervisespordikeskuses, mis andis võimalusi sportimiseks, vihmaga õues müramiseks, töötubade läbiviimiseks, veepommidega võrkpalli mängimiseks ja paljuks muuks.

Laagris osalesid noored vennad ja õed koos vanemate vendade ja õdedega- kõigile piisas tähelepanu. Kaasas oli imeline kokk Maiken. Tegutsemist oli laagris kõvasti- toimusid meisterdamised- kõik said valmistada imelised prossid endale või oma õele/vennale, teisel päeval meisterdati looduslike materjale kasutades maal teemal “Hernehirmutis”. Põnevust pakkusid nii sädelevad plastmassist kivikesed kui ka kuuseoksad ja pihlakad. Ilmataat kiitis meie ettevõtmised heaks ja panustas imelise kuuma ilmaga, mis toetas plaani viia lapsed ujuma. Põnevust ja meelelahutust jätkus vees kauemaks. Hiljem külastas laagrit kloun, kes tegi tuju heaks nii noorel kui vanemal osalejal. Päev oli pakkunud meile meeletuid emotsioone- lapsed olid rõõmsad ja vanemad õed/vennad rahul. Lisaks ujumisele sai esimesel päeval end värskendatud ka veepommvõrkpalliga- valesti püüdmise korral võis olla oht saada märjaks.

Teine päev möödus sarnaselt esimesele väga positiivsetes emotsioonides. Sai joosta õues, korjata lehti, loopida Discgolfi kettaid ja mängida sõpradega peitust. Omal kohal oli ka köögitoimkond. Selleks, et arendada ja proovile panna meeskonnatöö viidi läbi seiklusmäng lipujaht, kus kaks võistkonda pidid põnevusi täis metsamaastikul jahtima üksteise lippu ja püüdma seda enda valdustesse saada. Ülesanne pani proovile nii vaimsed kui ka füüsilised võimed. Oli väga meeleolukas ja kaasahaarav.

Avaldaksin tänusõnad tublidele vanematele vendadele ja õdedele, kes panustasid laagri organiseerimisse ja kohapealse aja sisustamisse. Meie suvelaager õnnestus 100%.


Valerka & Anuliine



Aitäh kõigile toetajatele:


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar